Välkommen!

Här kan ni läsa om vårt liv med Noel och Philip. Vi försöker att uppdatera så ofta vi kan med text och bilder så att ni kan följa alla roliga saker som händer...

fredag 31 augusti 2007

Omvänd!!

Nu kanske alla undrar hur det gick med det omtalade vändningsförsöket? Det blev inget, det hade Pyret klarat av själv när vi kom till ultraljudet imorse. Så vi kom prick 7.30 (varför vara i god tid...?) och gick väl därifrån ca 7.35. Vi vet fortfarande inte könet på Pyret då vi nästan förstod mindre av vad vi såg på skärmen nu än vad vi gjorde i v. 17.

Men Eva sa väl det bäst: Ja, men det är ju Karins barn, varför vara ute i god tid? Pyret tyckte väl det var onödigt att vända sig för tidigt, bättre att ta det i sin egen takt och vara lite tidsoptimist... precis som sin mamma....stackars Pyret att ha en sådan mor att brås på! :-)

Pappa kanske inte heller är så bra att brås på då han la i 10 kr i parkeringsavgift så det räckte till kl.11.00 på förmiddagen...så Pyret kommer förmodligen att bli både oekonomisk och tidsoptimist uti fingerspetsarna! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

oj oj det bådar inte bra för barnet att både bli oekonomisk och tidsoptimist.... skicka barnet för lite upptuckning till de där grannarna som det är såååån ordning och reda på!!!