Välkommen!

Här kan ni läsa om vårt liv med Noel och Philip. Vi försöker att uppdatera så ofta vi kan med text och bilder så att ni kan följa alla roliga saker som händer...

onsdag 17 oktober 2007

Besök av BVC

Idag har vi varit ute på vår första promenad nere i stan då vi tog bilen ner och gick och gjorde lite ärenden med Noel i barnvagnen. Han hade precis innan vi åkte fått mat så han var nöjd och sov igenom mestadelen av turen. Man ska även ta i beaktande att hela innerstan i Kalmar är belagt med kullersten, försök att gå med barnvagn på det...Noel hoppade fram och tillbaka i vagnen.

På eftermiddagen fick vi besök av Gunnel från BVC som gjorde ett hembesök, de brukar göra det vid första träffen. Hon var nöjd med hur Noel utvecklades och såg ut. Han hade gått upp i vikt och väger nu 4170 gram. Vi var nöjda med Gunnel då hon tog sig tid och stannade hos oss och lyssnade på våra frågor och lyssnade in på vad vi sa. Alla frågor som vi hade hade hon hört för ut och vi fick höra att allt var normalt, vilket känns skönt att höra.

Nu ligger Noel och sover och jag och Karin får lite tid för oss själva i soffan. Vi passar på att titta på TV. Vi köpte en babywatcher i lördags när vi kom hem vilket känns vilket tryggt då vi hör om Noel vaknar till i sovrummet.

Inga kommentarer: