Välkommen!

Här kan ni läsa om vårt liv med Noel och Philip. Vi försöker att uppdatera så ofta vi kan med text och bilder så att ni kan följa alla roliga saker som händer...

måndag 22 oktober 2007

Besök

I helgen har vi haft besök (eller rättare sagt Noel) av farmor Stina och faster Nelly. Givetvis tyckte de att Noel var världens sötaste kille. Det var inte så mycket tårar som det hade förväntats, jag hade till och med förvarnat Noel om vad som skulle ske.
Nu har Noel fått sin första billeksak...en lastbil av farmor!
I natt var Noel lite grinig mellan 04,00 och 05,30 då han inte riktigt visste om han ville sova, äta eller vara vaken. Jag fick gå upp med honom och satt en stund i vardagsrummet och det gillade han. Men när vi kom in i sovrummet så kände han väl doften av mat (Karin då alltså) och blev lite grinig igen. Efter lite mat så somnade han gott och sov länge på förmiddagen.

Annat som har hänt sedan sist är att att vi varit och hälsat på tant Sofia och farbro Anders. Innan dess hann vi med en runda på Pipes of Scotland och visade upp Noel för Karins vänner från Manpower.

Imorgon är det planerat besök hos BVC och sedan ska vi försöka hinna till mitt jobb för ett kort besök. Kanske blir det en promenad med Tilda och Oscar också...vi får se vad som händer...det är lite svårt att planera så här långt innan vad som ska hända!



1 kommentar:

Therese sa...

Hej på er. Nu är vi hemma sedan i fredags superskönt. Jobbar på att komma in i de nya rutinerna, men allt känns super. idag premiärgick vi med barnvagnen. Även vi har haft besök i helgen.
Kul att läsa er blogg, får börja bli lika duktig på att uppdatera vår.
vi får ta en promenad någon dag.
Sköt om er.
Kram Therese, Kalle och Oscar